دفتر فرهنگ اسلامی سما سیاهکل به منظور احیای آشپزی ستنی گیلان و همچنین ترویج فرهنگ غذایی دیار سرسبز میرزا کوچک اقدام به برگزاری جشنواره غذا در این مرکز آموزشی فرهنگی نمود.مسابقه آشپزی ویژه دانشجویان نمود.
این جشنواره که در قالب مسابقه آشپزی برگزار شد با استقبال گسترده دانشجویان دختر و پسر مواجه گردید. گفتنی است که اولویت این جشنواره رقابت در تهیه غذاهای سنتی گیلان بود و دانشجویان این مرکز با رعایت این اولویت توانستند فرهنگ غذایی گیلان را زنده نموده و با یکدیگر به رقابت بپردازند.
مهندس مهدی هاتف رئیس دانشکده سما سیاهکل در حاشیه این جشنواره رقابتی، با بیان اینکه بسیاری از معضلات امروز جامعه ما که معمولا بیماری هایی را با خود همرا ه دارد به فرهنگ غذایی ما بر می گردد و برای اصلاح این شیوه غلط می توانیم با تغییر سبک زندگی و زنده نمودن فرهنگ متنوع غذاهای بومی سلامتی را به جامعه هدیه نماییم.
هاتف در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد که ما به عنوان واحد دانشگاهی بر خود فرض می دانیم که حتی المقدور با ترویج فرهنگ غذایی سنتی استان سرسبز ما، نسل جوان و امروزی را با تنوع غذایی گیلان آشنا نماییم که در این جشنواره به این هدف اصلی مان رسیدیدم.
وی همچنین پیشنهاد داد که سایر واحد ها هم بتوانند با احیای فرهنگ غذایی بومی خودشان گام مهمی در جهت سلامت جامعه بردارند.
لازم به ذکر است که غذاهای این جشنواره غذایی توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت خانم ها سحر پورعینعلی، شایسته کاشانی فر و سپیده ناظمی به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند که با اهدای لوح تقدیر و جوایزی از آنان قدردانی شد.
- admin1
- اخبار سیاهکل
- 1 007
- 0
- پرینت